Les mer om Kristine Weber

  • 5 års erfaring innen online coaching
  • Har hjulpet 1500+ mennesker til en bedre livsstil
  • Utviklet sunne, proteinrike oppskrifter i 15 år
  • Er bestselgende forfatter av 7 bøker
  • Har drevet med styrketrening i 16 år
  • Flere ganger Norges- og Nordisk mester i bodyfitness
  • Utdannet kostholdsveileder
  • Utdannet PT
  • Bachelor i økonomi

Jeg passer som din coach dersom du kjenner deg igjen i ett eller flere av disse;

– Jeg vil stramme opp kroppen
– Jeg vil gå ned i vekt
– Jeg vil bli sterkere
– Jeg har prøvd alt, men ingenting skjer
– Jeg trenger mer energi og overskudd i livet
– Jeg vil føle meg bedre både fysisk og mentalt

Jeg har erfaring med deg som eventuelt har;

🖤 IBS og andre mageproblemer
🖤 Allergier og intoleranser
🖤 Prolaps og lignende skader
🖤 Fibromyalgi, ME, PCOS og andre lignende diagnoser

🖤 Travle dager grunnet satsning på karriere og mye overtid.
🖤 En jobb som krever nattarbeid, skift, jobbreiser m.m.

Jeg er engasjert, positiv og genuint opptatt av at du skal føle deg sett og forstått. Jeg vil være en støttespiller på veien sammen med deg, heie deg frem, gi deg alle verktøyene du trenger, men også være ærlig og direkte – det er fordi jeg er opptatt av at du skal nå målene dine og kjenne at dette var akkurat det du trengte og ønsket.

Jeg har bred erfaring innen kosthold og trening, og har selv gått fra en fitnesstilværelse til å bli 3-barnsmamma. Jeg vet hvor viktig det er at ting er tilrettelagt, enkelt og tidseffektivt når hverdagene er travle – enten det er grunnet barn, jobb eller studier.

Instagram: @kriweb
Mail: kristine@kriweb.no