Hva er online coaching

Kostholds- og treningsprogram

Online coaching inkluderer kostholdsplan, treningsprogram og personlig oppfølging via rapporter og chatfunksjon i app.

Kristine Weber har utviklet oppskrifter i over 15 år, og har du fulgt henne en stund så vil du kjenne igjen mye av dette i planen din. Det er vanlig mat fra butikken, fokus på proteiner, at det skal være enkelt, raskt, og ikke minst familievennlig.
KriWeb Coaching er opptatt av at du skal få mange valgmuligheter, så du vil alltid få flere retter å velge mellom til hvert måltid. Du skal ikke bli matlei hos oss.

En kostholdsplan basert på mat som du faktisk liker, som tar hensyn til eventuelle allergier og intoleranser, og som tar deg til dine mål. Du er selv med og velger antall måltider og hva du liker best å spise, og det er selvfølgelig mat som hele familien kan spise – ikke minst med rom for kos. Dette er en livsstil, ikke en kortvarig diett.


Treningsprogrammet tilpasser vi ut fra hvor du er i dag, hva du har av tid og mulighet, samt hva du ønsker å oppnå. Vårt fokus er styrketrening da det er denne treningsformen som endrer kroppssammensetningen, er spesielt viktig for kvinner, og gjør deg både fysisk og psykisk sterkere.

Ønsker du å bygge muskler, bli generelt sterkere? 
Vil du løfte din egen kroppsvekt i knebøy, eller klare din første pull-up?
Vil du trene på gym, hjemme eller en kombinasjon? 

Vi er godt kjent med styrkeøkter både med og uten utstyr og setter opp nøyaktig det du trenger for å nå målene dine.
Vi kan også hjelpe deg som har spesifikke mål innen cardiotrening og løping.

Loggføring og løpende kommunikasjon

Vi har ukentlige målinger, rapporter og kommunikasjon i app for å sikre både fremgang og trivsel. Dette er veldig viktig for oss, og hele essensen med oppfølgingen vi tilbyr. Vi tilpasser planene dine helt fra starten, men også underveis dersom du skulle trenge det. 

Vi er tilgjengelige for deg i appen via chattefunksjon når som helst, med andre ord så er vi med i lomma di uansett hvor du måtte være og hva du trenger råd, tips eller svar på. Ingen spørsmål er for små eller store, og du bestemmer selv hvor mye kontakt du ønsker å ha utenom rapportene.

Via appen kan du visuelt se alle måltidene dine, og instruksjonsvideoer av treningsøvelsene.

Vi har erfaring med deg som eventuelt har;

🖤 IBS og andre mageproblemer
🖤 Allergier og intoleranser
🖤 Prolaps og lignende skader
🖤 Fibromyalgi, ME, PCOS

✔️ Travle dager grunnet satsning på karriere
✔️ Fulle dager med familieliv og barn som skal følges opp
✔️ En jobb som krever nattarbeid, skift og jobbreiser