Mine kokebøker

Hei!

Under finner du informasjon om mine 5 sunne kokebøker;

5. Kristines sunne søte

9788202531140

Denne kom ut i januar 2017 og inneholder 50 av mine absolutt søte favoritter i hverdagen.

Jeg ville gå litt tilbake til der det hele startet for min del, nemlig med sukkerfrie desserter. Nå har det skjedd enormt mye siden den gangen i år 2008, og jeg ville vise hvor mye godt man kan lage og kose seg med uten at det går utover helse og form. Det er ingen hemmelighet at vi fortsatt får i oss altfor mye sukker, og kan vi unngå det i hverdagen så er det en stor helsegevinst bare det.

Boka inneholder 4 kapitler; Kalde desserter, Kaker og bakst, Energibarer og snacks, og til slutt Barnas søte favoritter.

img_9734

Jeg har i all hovedsak brukt sukrin gold og fibersirup som søtning i oppskriftene for å forenkle det hele, og til barna er det ikke brukt noen annen søtning enn i naturlig form fra blant annet frukt, bær og krydder.

img_9722

Du får kjøpt den HER

4. Sunnere Livsstil med Kristine Weber

OriginalRgb_Omslagsforside_Sunnere_livsstil_med_Kristine_Weber_

Denne kom ut i januar 2016. Dette er uten tvil den mest komplette boka innen trening og kosthold!

Jeg gir deg helt nye oppskrifter på sunn og enkel proteinmat, 2 kostholdsplaner med kaloriberegning, samt 2 styrkeprogrammer. Enten du ønsker å vedlikeholde eller bygge muskler, eller du ønsker å gå ned i vekt og senke fettprosenten.
Oppskriftene i boken inkluderer alt fra næringsrike smoothies, mettende og gode frokost- og lunsjretter til enkle og proteinrike middager og sunnere og supergode desserter og snacks.
Treningsprogrammene i boken er effektive og morsomme: Ett for trening i treningsstudio og ett for hjemme-/utetrening uten utstyr. Du vil i tillegg finne bilder der jeg viser hvordan øvelsene skal utføres.

Ta en sniktitt her:

Du får kjøpt den HER!

3. Kristines muskelmat

Print

Denne kom ut i januar 2015 og er full av sunn og familievennlig mat.

Nå med sunne og mettende frokost- og lunsjretter i tillegg til middager og desserter. Alt fra rundstykker og knekkebrød og smoothies til søtpotetlasagne, svinewok og bananmuffins med sjokolade. Alle er som vanlig sukker- og glutenfri.
Du finner også forslag til ukemenyer du kan følge.

Du kan bestille den HER.

(Ønsker du en sniktitt først – se her)

2. Sunnere & sterkere – med proteinrik mat

52109_Kristine_Weber_Sunnere___sterkere_med_protei_1

Dette er den andre boka i serien som kom ut i januar 2014, og boken er delt opp i 3 deler. Hver del inneholder middager, desserter, et treningsprogram, flere ukemenyer og artikler. Følger du disse delene kommer du garantert i bedre form. Den består av helt nye, sunne og lekre oppskrifter. Nøkkelordene er fortsatt proteinrike, samt sukker- og glutenfrie, men også mer husmannskost, vegetarretter, og enklere desserter.

Du kan kjøpe boka HER

(Ønsker du en sniktitt i boka først? Se her)
.

1. Sunn & sterk med protein – mat for muskler

Cover13.12 (1)

Dette er den store bestselgeren, den første boka som ble utgitt i januar 2013. Den er delt opp i fire årstider og hver del inneholder flere sunne, proteinrike middager og desserter. I tillegg finner du ukemenyer, mitt eget treningsprogram og treningshistorie, samt tekster om fitness og motivasjon innen trening og kosthold.

Du kan kjøpe den HER

(Ønsker du en sniktitt i boka først? Se her)

.

Har du noen spørsmål? Ta gjerne kontakt på: kristine@kriweb.no 🙂

60 kommentarer til “Mine kokebøker

 1. Mette

  Hei! Jeg synes bøkene dine ser veldig inspirerende ut og er på vei til å kjøpe min første. Hvilken anbefaler du? Jeg ønsker mest mulig oppskrifter til middag, desserter og annet. Jobber med å bygge muskler 🙂

 2. Kristine

  Hei! Hyggelig å høre! Alle bøkene mine, med unntak av den siste («Kristines sunne søte») som inneholder snacks, smoothies og hverdagsdesserter, er fulle av oppskrifter på middager m.m. I «Sunn og sterk med protein» og «Sunnere og sterkere» er det mest middager og desserter – veldig «diettaktige». I «Kristines muskelmat» er det hovedsakelig mat; lunsj, middag, dessert. Og i «Sunnere livsstil» er det alt dette i tillegg til kostholdsplan og treningsprogram 🙂

 3. Kristine

  PureJoyByNina: Tusen takk fine deg ♥ Håper du hadde en superfin påske, stor klem

 4. Jubanegra

  Hei Kristine.
  Jeg prøver å spise sunnere og har derfor kjøpt «Sunnere og sterkere». For en fantastisk bok!
  Det er utrolig gøy å prøve på oppskriftene.
  Takk for inspirasjonen!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *