Takk for meg!

Jeg ville ikke legge ned bloggen, og kommer ikke til å gjøre det helt ennå da den er et fint oppslagsverk, men jeg må ta en lang pause. Tiden strekker ikke til lenger, det er fullt fokus på jobben som online coach, treningsvideoer, mattips og innlegg på instagram. Den tiden jeg har til overs bruker jeg på barna mine.

Tenk at bloggen rakk å bli hele 12 år gammel! Ganske så nøyaktig, for jeg publiserte mitt første innlegg 13.april 2008 etter min første fitnesskonkurranse.
Bloggen har virkelig betydd ALT for livet mitt, jeg hadde aldri vært der jeg er i dag uten den. Alt jeg har opplevd, alt jeg har skapt – deriblant 5 kokebøker. Og viktigst av alt – jeg hadde faktisk ikke hatt mannen min (og barna mine) uten den 🙃

Tusen takk til alle gamle og nye lesere som fortsatt stikker snuten sin innom her, jeg setter stor pris på dere og vil ikke skuffe ved å ikke oppdatere lenger <3

Håper dere vil følge meg videre på @kriweb, ellers sees vi nok igjen i fremtiden en gang.

Takk for meg!

16 kommentarer til “Takk for meg!

 1. Camilla

  Trist, men absolutt forståelig!

  Du er og forblir en inspirasjon og på mange måter og områder ville heller ikke jeg vært der jeg er i dag. Det er smigrende å tenke på. For en reise!

  Glad iiii deg jeg, Kristine💝

 2. Tina

  Trist, men jeg skjønner deg godt – og jeg må innrømme at jeg følger deg mest på Instagram uansett (hver dag), er sjeldent innom bloggen din nå lenger. Sosiale medier har endret seg:). Håper likevel at bloggen blir liggende slik at man kan hente oppskrifter her:-) Lykke til videre, du er super!

 3. Silje

  Følger deg selvsagt videre 😍 Trist, men forståelig at bloggen ikke kan prioriteres lenger. Takk for all inspirasjon du gir!

 4. Cecilie

  Tusen takk for en nydelig blogg! Den har gitt mye glede i lang tid. Lykke til med alt fremover! Vi følger deg videre på andre kanaler 🙂

 5. Line

  Takk til deg!
  Jeg fortsetter å følge deg på instagram, takk for mange flotte øvelser som holder meg i form mens treningssenteret mitt er stengt!
  Lykke til videre med alt!

 6. Kristine Weber Innleggsforfatter

  Tina: Det har endret seg, så man får bare bli med på reisen dit den fører 🥰 Takk!! ♥️

 7. Kristine Weber Innleggsforfatter

  Line: Herlig! Vi fortsetter sammen på instagram – takk 🙏🏻🥰

 8. Anja

  Tusen takk for reisen! Jeg har lært så mye av deg, både om mat, trening og livet. Takk for at du har bydd på deg selv, og for at du viser at man kan få både trent og spist bra som travel småbarnsmor med begrenset fritid. Følger deg videre på Instagram, og vil fremdeles hente oppskrifter fra bloggen din. Masse lykke til videre ❤️

 9. Kristine Weber Innleggsforfatter

  Anja: Åh, du altså ♥️ Tusen takk for det, så sees vi på insta 🤗

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *