Long time no see!

Hei dere!

Nå er det lenge siden jeg har vært innom her! Om jeg trodde jeg hadde mye å gjøre før, så er det ingenting i forhold til nå. Men, sånn er nå livet for tiden – og sånn er det vel for de fleste. Det er grunnen til at jeg prioriterer Strongbody-kunder og nye som strømmer til, for er det noe det er behov for for tiden så er det hjelp med kosthold og trening. Ikke av estetiske grunner, men rett og slett for helsens skyld. Folk går på veggen om de ikke får beveget seg eller spist riktig, det blir mye sittestilling og kjede- og trøstespising.

Instagram blir også oppdatert daglig med videosnutter, mat og tips – her får dere et lite utvalg;

Sukkerfrie kardemommesnurrer

Trening med strikk:

Proteinvafler:

Pannekake- og vaffelmiks finner du HER
Sukkerfri toppinger finner du
HER

En økt uten utstyr:

En økt med 1 kettlebell:

Håper dere har det bra! 🤗

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *