Tropisk kyllinggryte

Hei og hopp!

Her kommer dagens middagstips;

IMG_7079

Tropisk kyllinggryte (3-4 porsjoner)

750 g kylling
1/2 pose frossen spinatputer
1/2 rødløk
1/2 boks ananas i biter
1/3 boks creme fraiche
1 ss ketchup u/sukker
Krydder: curry, paprikapulver, salt og pepper
Ris eller byggryn som tilbehør (valgfritt)

Skjær kylling i mindre biter og stek sammen med rødløk, ketchup og krydder. Ha deretter i ananasbiter og frosne spinatputer – stek til spinaten er gjennomvarm.
Rør inn creme fraiche helt til slutt. Kok ris eller byggryn som angitt på pakken.

IMG_7083

Dette er som sagt mildt og barnevennlig krydret, så ha gjerne i litt chili og hvitløk for enda mer «sting» mot det søte.

Håper det smaker!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *