
Oppskrift:
- 75 g havregryn
- 25 g havremel
- 15 g proteinpulver (valgfri smak)
- ½ ts bakepulver
- ½ ts kanel, ½ ts kardemomme, en klype salt
- 5 mandler (eller andre nøtter)
- valgfrie bær (jeg hadde blåbær og jordbær)
- 15 g sukkerfri sjokolade (valgfritt)
- 1,8 dl melk
Bland havregryn, havremel, proteinpulver, bakepulver, kanel, kardemomme, salt og finhakkete mandler i en liten form. Fordel blåbær, jordbær og finhakket sjokolade over. Hell melk over og sett i ovnen på 180 grader i ca 22-25 min. Deles i 6 stk, ca 90 kcal per stykke.


Tips: strø gjerne litt sukrin gold over mot slutten av steketiden så det smelter og gir en søt skorpe.
Observante lesere kan se at dette egentlig bare er en pimped up havregrøt kamuflert som kake – sunt og enkelt og supergodt.
Håper dere får en fin torsdag videre!
Denne må jeg prøve😍
Charlotte: Jaa <3 🤗