Kake til frokost

IMG_6715

Oppskrift:

  • 75 g havregryn
  • 25 g havremel
  • 15 g proteinpulver (valgfri smak)
  • ½ ts bakepulver
  • ½ ts kanel, ½ ts kardemomme, en klype salt
  • 5 mandler (eller andre nøtter)
  • valgfrie bær (jeg hadde blåbær og jordbær)
  • 15 g sukkerfri sjokolade (valgfritt)
  • 1,8 dl melk

Bland havregryn, havremel, proteinpulver, bakepulver, kanel, kardemomme, salt og finhakkete mandler i en liten form. Fordel blåbær, jordbær og finhakket sjokolade over. Hell melk over og sett i ovnen på 180 grader i ca 22-25 min. Deles i 6 stk, ca 90 kcal per stykke.

IMG_6766
IMG_6731

Tips: strø gjerne litt sukrin gold over mot slutten av steketiden så det smelter og gir en søt skorpe.

Observante lesere kan se at dette egentlig bare er en pimped up havregrøt kamuflert som kake – sunt og enkelt og supergodt.

Håper dere får en fin torsdag videre!

1 kommentar til “Kake til frokost

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *