Godt nytt år!

Jeg kjenner at det er bittelitt trist å ikke ha muligheten til å oppdatere like mye og ofte her inne lenger.. jobben som online coach, «influenser» og mamma tar absolutt all tid. Bloggen har vært med meg i snart 12 år nå, men tidene forandrer seg. Det blir færre og færre lesere her, og da blir også motivasjonen deretter. Og motsatt er det på instagram, det er også grunnen til at jeg oppdaterer oftere og mer der. Men, bloggen forblir slik at alle oppskrifter og minner blir stående – og jeg fortsetter å oppdatere når jeg kan <3

Uansett, jeg er veldig glad for å legge 2019 bak meg, etter mye sorg, dødsfall og angst. Nå er 2020 godt i gang, og jeg har mange planer og mål jeg gleder meg til å jobbe mot.

Her får dere en god styrkeøkt for hele kroppen;

Er dere godt i gang med året og valg som er riktige for dere? Håper det!

Fortsatt god uke! 🙂

2 kommentarer til “Godt nytt år!

  1. Sara

    Så bra at du beholder bloggen! Jeg følger deg på instagram, men synes det er så fint å kunne lese på bloggen og bla arkivet ditt når jeg trenger ekstra inspirasjon. Så jeg håper du fortsetter lenge, lenge <3

    2019 har vært full av oppturer og nedturer her også, og jeg har fått mange lærdommer som jeg har brukt for å kickstarte 2020. Nytt tiår er ekstra gøy synes jeg! Gleder meg til å følge deg videre 🙂 🙂

  2. Kristine Weber Innleggsforfatter

    Sara: Hei! Så hyggelig å høre, det hender jo faktisk at jeg blar meg tilbake selv om jeg lurer på hva jeg kan lage av mat eller dessert – en fin nettbok 🙂
    Det er det eneste positive med motgang, man lærer av det! Og nytt tiår ja, er glad for alle vi får oppleve jeg 😀 Takk <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *