Proteinrike kransekakestenger

Dette er ikke kransekakestenger, men det er det nærmeste man kommer hvis man ønsker en sunn og proteinrik versjon. Denne oppskriften gir deg nemlig 50 g protein 🙂

De er uten sukker, egg og gluten – og jeg synes de ble overraskende gode på smak OG konsistens!

Oppskrift: (5 stk)
60 g fettredusert mandelmel
20 g salted caramel proteinpulver (denne ER så god, men du kan bruke annen smak)
100 g fibersirup
40 g sukkerfri sjokolade (valgfritt)

Kna alt sammen til en deig, form avlange stenger og stek i ovnen på 180 grader i 8-10 minutter. Da får de en sprø overflate og blir litt seige inni. De blir ekstra gode dyppet i litt smeltet sjokolade, og smaker best samme dag.

10 g protein per stykk!

Håper det smaker 🙂

2 kommentarer til “Proteinrike kransekakestenger

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *