Proteinbar-kake

Reklame Bodylab

IMG_9017

Oppskrift: (2 porsjoner)
40 g peanøttsmør
20 g vaniljeprotein
30 g fibersirup
en klype salt

Fyll: 30 g proteinella (eller annet sukkerfritt pålegg)

Slik gjør du:
Bland sammen peanøttsmør, vaniljeprotein, fibersirup og en klype salt. Tilsett bittelitt vann til du får en knakonsistens, form to flate rundinger.
Smør sjokoladepålegg på den ene, sett den andre på som et lokk og sett hele godbiten i fryseren en halvtimes tid.

Litt sukkerfri hvit sjokoladesaus over – veldig godt, men ikke noe must.

IMG_9001

En mektig sak du kan dele med en du er glad i (eventuelt lage to mindre), i overkant av 420 kcal og 35 g protein i hele. Mat for muskler!

IMG_9008

Alle produktene jeg har brukt får du HER

Håper det smaker ♥

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *