Gryterett

Heisann!

I dag har jeg denne nydelige gryteretten til dere;

img_0239

Jeg kan fortsatt huske at dette var hot shit på 90-tallet, da var det smuldret opp i en pose som het Amerikansk gryte. Lov meg at du heller lager denne fra bunnen av – det smaker så mye bedre, og det tar absolutt ikke lang tid.

Oppskrift: (2-3 porsjoner)
600 g karbonadedeig
1 boks hakkede tomater
2 ss ketchup u/sukker
0,5-1 dl vann
Krydder: 2 ts spisskummen, 2 ts paprikapulver, 1 ts oregano, en klype chili, kanel, salt og pepper
1 pose ris
1/2 boks mais
150g erter
1/2 paprika

Kok ris som anvist på pakken (jeg bruker porsjonsposer). Stek karbonadedeig i en stor kjele sammen med krydder, litt vann, en boks hakkede tomater og ketchup. Tilsett paprika i mindre biter, mais og erter og la det småputre et par minutter. Rør inn risen når den er ferdigkokt.

img_0245
img_0241

Håper det smaker!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *