Dagens økt for rygg/skuldre + litt rumpe

Hei og hopp!

Her regner det i strie strømmer, så hva passer vel bedre enn å gå innendørs og løfte tungt i en halvtimes tid : )

Håper dere får en fin dag videre!

3 kommentarer til “Dagens økt for rygg/skuldre + litt rumpe

 1. Sara

  Hei Kristine! Nå som jeg er dritlei gammelt treningsprogram og forsøker å finne ny gnist så må jeg bare si at jeg finner uendelig mye inspirasjon i øktene du deler. TAKK! 💖 Hvor tar du alle idéene fra, egentlig?
  Også lurer jeg på.. kunne du noengang tenke deg å stå på en scene igjen? Bare nysgjerrig 😊 Ha en strålende dag!!

 2. Kristine Weber Innleggsforfatter

  Sara: Hei! SÅ hyggelig å høre – takk!!
  Jeg har alltid trent etter lyst og dagsform jeg 😀 Det vil si, jeg trener ikke hvis jeg absolutt ikke vil og gjør det jeg vil når jeg først er der. Det er en kombinasjon av favoritt-øvelser, noen tunge/småkjipe som jeg vet er bra for kroppen og litt nytt – gøy å prøve nye ting 🙂 Prøver å holde meg til fullkroppsøkter, eventuelt 2-splitt.

 3. Kristine Weber Innleggsforfatter

  Sara: Glemte å svare på dette med konkurranse! Jeg er veldig nysgjerrig på hvordan jeg hadde sett ut på en scene nå etter 2 barn og 7 gode treningsår til, men jeg er veldig usikker på om jeg hadde orket/funnet motivasjon til å gå på diett for å være helt ærlig. Jeg har vel kommet frem til at jeg trives godt nå, men aldri si aldri 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *