Protein Apple Crumble med vaniljesaus

Reklame Barebells

Som noen av dere har fått med seg, så har jeg blitt ambassadør for Barebells (best på proteinbarer og shakes!) og det betyr mange digge oppskrifter til dere.
For jeg skal ikke bare vise frem produkter kan skjønne, jeg må jo lage noe ekstra proteinrikt og godt!

Sist fikk dere en deilig ostekake med toffee-kjerne, og denne gangen får dere apple crumble – den ble altså så god at jeg spiste halvparten til lunsj og andre halvparten til kvelds – ingen fikk smake engang..

Oppskrift: (1-2 porsjoner)
1 eple
1 ts kanel og litt kardemomme
1 ss sukrin gold (eller fibersirup)
30 g mager kesam
60 g havregryn
22 g proteinpulver (gjerne vanilje eller jordbærsmak)
en klype (hav)salt
1 Apple Crumble proteinbar fra Barebells
1 dl Vaniljeproteinshake fra Barebells

Skjær eple i små terninger og legg i liten ildfast form med kanel, kardemomme og sukrin gold strødd over. Bland sammen mager kesam, havregryn og proteinpulver i en bolle til smuldredeig, fordel over eplebitene sammen med Apple Pie proteinbar i mindre biter. En liten klype salt over til slutt og inn i ovnen på 175 grader i 12-15 min.
Hell over litt vaniljeproteinshake som saus – helt nydelig og prikken over i´en.

Håper det smaker! : )

2 kommentarer til “Protein Apple Crumble med vaniljesaus

  1. Jeanette

    Hei! Dette var en veldig inspirerende blogg=) Jeg er egentlig veldig glad i å trene styrke i kombinasjon med å jogge litt. Problemet mitt er at jeg har aldri har fått inn rutiner som varer. Jeg er superflink i et par uker, også dabber det av. Det er som regel at jeg havner på sofaen etter at mine to barn har blitt lagt. Jeg har lite tid til å trene, da jeg er sykepleier i turnus, samtidig tar jeg en master på fulltid nå, slik at det er en del tid som går med til dette. Har du noe tips til hvordan man i en travel hverdag kan hente motivasjon til å trene. Hvordan finne tiden? Dagene starter som regel 05.30, og klokka 19.00 har jeg fritiden min, dersom jeg ikke har senvakt da=)

  2. Kristine Weber Innleggsforfatter

    Jeanette: Kanskje du går for hardt ut, at du legger opp til litt for mye? For at du skal orke å fortsette, må det både være overkommelig og gøy. Jeg prioriterer det som er viktigst for meg, nemlig styrketrening, og lar cardio være bonus om tiden strekker til. Jeg ville enten ha kjørt fullkroppsøkter (mine varer i 30-40 min) eller intervaller – ting som er effektive og tar kort tid 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *