Hjemmelagde fiskepinner med remulade og søtpotetfries

Det er vel på høy tid med en fiskemiddag her på bloggen, så i dag får dere servert dette;

IMG_9992

Oppskrift: (ca 3 porsjoner)
600 g torsk
1 lett pisket egg
5 ss sesammel + 2 ss sesamfrø
1 ss smør

Søtpotetchips
1 middels stor søtpotet
1 ss maisenna
salt og pepper

Remulade
3 ss gresk yoghurt
1 ts søtsterk sennep
1 ts majones
5 sylteagurk
salt og pepper

Slik gjør du:
Skjær torsken i mindre fiskestykker, dypp i pisket egg først, deretter sesam-blandingen. Stek i en panne i litt smør på middels varme til gjennomstekt.
Skjær søtpotet i staver, ha de i en brødpose sammen med maisenna, salt og pepper. Blås opp posen, hold igjen åpningen og rist. Legg de på et bakepapir, bak i ovnen på 225 grader i 25 min.
Rør sammen gresk yoghurt, sennep og majones, tilsett grovhakket sylteagurk og litt salt og pepper.

IMG_0001
IMG_9998

 Håper det faller i smak hos både store og små hos dere også!

Nå er jeg for øvrig innlosjert på nytt gym, som har litt andre såkalte trivselsregler enn Sats. De har også frisk luft og alt jeg trenger av utstyr, så dette blir veldig bra fremover. Aldri så ille at det ikke er godt for noe si!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *