Frukt altså – hva hadde vi gjort uten!
Her har dere en sunn og smakfull eplekake med søt bananiskrem til.


Ingredienser: (4 personer)
2 epler
2 egg
1,5 dl melk
2 ss mager vaniljekesam
15 g proteinpulver (vanilje)
100 g havremel
35 g mandelmel
1 ts bakepulver
70 g fibersirup
1,5 ts kanel & 1 ts kardemomme
Et dryss sukrinmelis til pynt
Slik gjør du:
Pisk sammen alle ingrediensene utenom eplene til en kakerøre, la den stå og svelle mens du ordner eplene.
Vask og skjær eplene i mindre skiver. Hell litt av kakerøren i en form (ca omkrets 21cm), fordel epleskiver over, hell deretter resten av kakerøren over og topp med de siste epleskivene. Bak i ovnen på 180 grader i 25-30 min.
Jeg serverte eplekaken med et dryss sukrinmelis og banan-softis – bare mos sammen fryst banan med litt søtning!

Håper det smaker!