Nok en god styrkeøkt!

Heisann!

Her får dere gårsdagens økt, som for øvrig blir siste på Sats. Nå blir det nytt treningssted på meg fremover, og det blir nok fint!

Håper dere får en god fredag!

2 kommentarer til “Nok en god styrkeøkt!

  1. Sara

    God styrkeøkt er bra! Folk er surpomper. Er så gjennomgående ugreit at de skal la sine egne issues og egen drit gå utover andre! Uansett godt å høre at du bytter sted- jeg ville gjort akkurat det samme. Det er liksom så lett å si at man ikke skal ta ting innover seg, men hvis resultatet er at man er ukomfortabel på trening og at man hele tiden har en bismak på noe som skal gi påfyll så er det bare å komme seg vekk! Du er uansett skikkelig motivasjon og girl power, håper du trives masse på nytt sted 🤗🙏💖

  2. Kristine Weber Innleggsforfatter

    Sara: Nei det er liksom det, når noen ødelegger treningslysten så til de grader og er frekk/truende så vil man ikke tilbake. Nå synes jeg heller ikke Sats Kolbotn er et godt sted å trene, blant annet aldri hatt god luftkvalitet/AC, så det blir nok bra å bytte : )
    Tusen takk <3 <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *