Sommersalat

Heisann!

I dag har jeg en sunn og frisk salat til dere!

Det har vært en lang og fin ferie hittil – deilig sol og varme! Vi har fortsatt denne uka igjen, så det er fint.

Oppskrift: (3 porsjoner)
600 g kyllingfilet
2 ss tacokrydder
1/2 cantaloupe-melon
et par never spinatblader
2 tykke skiver purreløk
2-3 ss fibersirup gold 
et par klyper alfalfa-spirer
et par never valnøtter

Slik gjør du:
Legg kyllingfiletene i en ildfast form, krydre og bak i ovnen på 200 grader i 20 minutter.
Fordel spinatblader på en tallerken, skjær kyllingfilet i skiver og legg over. Tilsett purreløk i mindre biter, melon i terninger, spirer, valnøtter, og sildre litt fibersirup i en tynn stråle over til slutt.

Tips: Du kan bruke honningmelon eller vannmelon også!

Håper det smaker! 

Ellers har jeg vært i Trondheim i helgen og møtt resten av Strongbody-teamet – fin gjeng altså! En samling av mennesker med så mye forskjellig kompetanse og bakgrunn, men med samme mål om å hjelpe og endre folks liv.

Har akkurat kommet hjem fra en rask treningsøkt, og nå skal jeg se om jeg rekker å jobbe litt før minste mini våkner fra luren sin. Ellers får dere som har sendt meg mail svar i kveld!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *