Fiskeburger på grillen

Hei!

På tide med en deilig fiskemiddag – hjemmelagde torskeburgere! Hiv de på grillen om du vil!

img_9912

Oppskrift: (2-3 porsjoner)
600 g torsk, uten skinn og bein
1,5 ts salt og en klype pepper
1,5 dl melk
1 ss potetmel
1/2 løk
2 ss smør til å steke i

Fremgangsmåte:
Skjær torskefileten i biter og ha dem i en foodprosessor sammen med salt.
Kjør maskinen i noen sekunder til alt er blandet og rør inn melk, litt av gangen, og ha til slutt i potetmel. Finhakk løk og rør det inn i farsen sammen med litt pepper.
Lag passe store burgere, trykk dem litt flate. Stek burgerne brune på begge sider, enten på middels varme i smurt panne eller pensle de med smør og hiv på grillen.

img_9908

Sunt og godt for liten og stor – håper det smaker!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *