Sunn og crunchy snacks

Hei!

Endelig onsdag aka lillelørdag! I dag har jeg litt digg snacks til dere – nemlig hjemmelagde tortillachips!

Dette trenger du: (1-2 porsjoner)
3 tortillalefser (gjerne av fullkorn eller mais)
1 ss olje
2 ss tacokrydder + en klype havsalt

Skjær lefser i mindre trekanter med en kniv eller pizzaskjærer på kryss og tvers, pensle med litt olje og strø krydder over. Bak i ovnen på 180 grader, nederste rille, og etter 6-7 minutter er de ferdige!

Sprøtt og knasende godt – både som snacks og tilbehør til middagen.

Håper det smaker!

Vi har vendt snuten østover igjen i dag, hjem kjære hjem. Vi har hatt det superfint i Haugesund, spesielt når været har vist seg fra sin beste side. Da er det bare «ørten» timer i bil som står for tur 😉

Håper dere får en fin onsdag ♥



2 kommentarer til “Sunn og crunchy snacks

  1. Gøril

    Hei,

    Vil steketiden være den samme om man bruker speltlomper? Har prøvd å lage disse før med speltlomper, men føler ikke de får samme crunch…

  2. Kristine

    Gøril: Hei! Jeg opplever at lomper trenger mer tid på lavere varme fordi de er «bløtere» av potet, vanskeligere å få en crunch over hele. Mais-tortillaer er enklere 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *