Cottage cheese-stykker

Hei!

Og god mandag!

I dag har jeg et godt frokost- og lunsjtips til dere;

IMG_0257

Utrolig enkle å lage, og det tar ikke lang tid! Alle ingrediensene finner du i vanlig butikk.
Doble gjerne oppskriften når du først setter igang, de kan fint fryses.

Oppskrift: (3 stk)
1 egg
100 g cottage cheese
50 g grovt mel (jeg har brukt en blanding av hvete og rug)
½ ts bakepulver
en klype salt
1-2 ss solsikkekjerner (som topping)

Fremgangsmåte:
Rør alt sammen til en klissete deig og legg 3 klatter på et bakepapir. Strø solsikkekjerner over og bak i ovnen på 180 grader i ca 20 min.

IMG_0282
IMG_0259

110 kcal per stykk. Proteinrike, mettende og gode – håper det smaker!

Haugesund viser seg fra sin beste side med 13 grader, litt yr, masse vind og glimt av sol på ettermiddagen, så vi koser oss mye ute. Satser på å pakke nistepakke og komme oss opp en liten topp i dag, i går var vi på Ryvarden fyr i Sveio.

2 kommentarer til “Cottage cheese-stykker

 1. N

  Hei,
  Jeg har fulgt deg lenge, men opplever at innleggene er repeterende både når det kommer til ingredienser og «sluttproduktet».
  Jeg håper på litt ny input for ny motivasjon.
  Dette er primært en matblogg, men jeg håper du skriver flere personlig innlegg.

  Lykke til videre.

  N

 2. Kristine

  N: Hei! Ja, jeg bruker mye av de samme ingrediensene – det er liksom blitt en trivselsmåte å spise på, enkelt og fort gjort i en travel hverdag, og ikke minst gir fremgang formmessig for både meg og andre. Jeg må prioritere mange av kanalene og jobbene jeg har, for med to små barn rekker jeg rett og slett ikke alt jeg vil. Tidligere var blogg og kokebøker det som opptok mest tid, nå er det instagram, treningsvideoer og online coaching som både er det mest givende og innbringende for min del. Jeg opplever at veldig mange motiveres av at jeg deler treningene mine, så da må dessverre kreative matretter vike litt 🙂 Når det gjelder det personlige så har jeg opplevd mye vondt det siste halvåret, så det er kanskje derfor jeg ikke har skrevet så mye om dette.

  Takk det samme!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *