Bittesmå minipizzaer

Hei!

I dag har jeg minipizzaer av aubergine til dere, skikkelig godt synes jeg! 

Det er ikke bare aubergine man kan bruke, du kan også være kreativ med både skiver av potet og søtpotet.

Oppskrift: (1 porsjon)
1 aubergine
150 g karbonadedeig
2 ss tomatpuré
1 ss ketchup u/sukker
1 tomat
salt, spisskummen, paprikapulver, hvitløkpulver
revet gulost

Stek karbonadedeig med tomatpuré, ketchup og tomat i mindre biter. Skjær aubergine i passe tykke skiver, tørrstek i en panne med en klype salt til de får litt farge. Legg på et bakepapir, legg over litt kjøttsaus og ost. Inn i ovnen på 210 grader i 12-15 min.

Håper det smaker!

Og du? Stikk gjerne innom senere i kveld, da deler jeg dagens styrkeøkt 🙂

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *