Middag:
Torsk med bacon og pannestekte poteter
Oppskrift: (2 porsjoner)
500 g torsk (eller annen fisk)
1 frysepose med brokkoli og blomkål
4 baconskiver
2 middels store poteter
salt og pepper
♥ Legg torskefilet i en ildfast form med salt og pepper over, bak i ovnen på 160 grader i 20 min.
♥ Stek bacon sprøtt i en panne, deretter poteter i skiver i baconfettet – det setter en utrolig god smak.
♥ Kok brokkoli og blomkål i 2-3 minutter.
Dessert:
Kremet mangosorbet
Oppskrift: (2 porsjoner)
300 g fryst mango (fåes i poser)
25 g vaniljeprotein
3 ss varmt vann
♥ Ha fryste mangoterninger i en bolle sammen med vaniljeprotein og glovarmt vann – rør litt før du bruker stavmikser og gjør det halvveis most.
♥ Bruk deretter en el-visp/kjøkkenmaskin og kjør det sammen til en luftig og kremet is.
Håper det smaker!
I går var vi i Legoland og i dag blir det Givskud dyrepark – som i tillegg har en dinosaurpark. Vi storkoser oss, en ferie helt i barnas ånd og det gleder mitt hjerte ♥
Koka du potetene først?:)
Camilla: Nei, men skjærer de såpass tynne at det går fort å steke de 🙂