En sunn to-retters

Middag:

Torsk med bacon og pannestekte poteter

IMG_0591

Oppskrift: (2 porsjoner)
500 g torsk (eller annen fisk)
1 frysepose med brokkoli og blomkål
4 baconskiver
2 middels store poteter
salt og pepper

♥ Legg torskefilet i en ildfast form med salt og pepper over, bak i ovnen på 160 grader i 20 min.
♥ Stek bacon sprøtt i en panne, deretter poteter i skiver i baconfettet – det setter en utrolig god smak.
♥ Kok brokkoli og blomkål i 2-3 minutter.

 

IMG_0599

Dessert:

Kremet mangosorbet

IMG_0863

Oppskrift: (2 porsjoner)
300 g fryst mango (fåes i poser)
25 g vaniljeprotein
3 ss varmt vann

♥ Ha fryste mangoterninger i en bolle sammen med vaniljeprotein og glovarmt vann – rør litt før du bruker stavmikser og gjør det halvveis most.

♥ Bruk deretter en el-visp/kjøkkenmaskin og kjør det sammen til en luftig og kremet is.

IMG_0865

Håper det smaker!

I går var vi i Legoland og i dag blir det Givskud dyrepark – som i tillegg har en dinosaurpark. Vi storkoser oss, en ferie helt i barnas ånd og det gleder mitt hjerte ♥

2 tanker om “En sunn to-retters

  1. avatarKristine Innleggsforfatter

    Camilla: Nei, men skjærer de såpass tynne at det går fort å steke de 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *