Proteinrik Japp og ny online coach

egenreklame

Hei dere!

I dag vil jeg dele denne oppskriften igjen med dere, fordi det er mandag, jeg har blitt ny online coach for Strongbody, og denne er superdigg!

Den er enkel å lage, lover!

Mange av dere kjenner til de hjemmelagde proteinbarene mine, den mest populære oppskriften her gjennom tidene – det er bunnen. 

Jeg målte ikke opp mens jeg holdt på dessverre, med det ble ca slik;

Oppskrift: (ca 3 stk)
Sjokoladeproteinbar:
80 g fibersirup
120 g sjokoladeprotein
20 g kakaopulver
30 g mandelmel
Litt vann til riktig knadeig

Karamell:
1 boks vikingmelk
2 ss smør
40 g sukrin gold
2 ss fibersirup

Topping:
100 g sukkerfri (eller mørk) sjokolade

Slik gjør du:
Varm opp fibersirup til det bobler og bland inn i resten av ingrediensene til en sjokoladeproteinbar. Klem ned i en liten brødform med plastfolie nedi.
Kok vikingmelk, smør, sukrin gold og fibersirup sammen i en teflonkjele til du får en tykk karamellaktig masse – ca 50 minutter på middels/lav varme. La avkjøle før du brer et passe tykt lag over proteinbarbunnen, sett i fryseren en times tid.
Smelt sjokolade i mikro eller vannbad, skjær opp barene og dypp de nedi.

Ha gjerne peanøtter over karamellen og lag deg protein-Snickers, og karamellmassen du får til overs kan du nyte med en skje – digg!

Håper det smaker!

Som online coach for Strongbody viderefører jeg mine kostholdsfilosofier, erfaring, og ikke minst sunn og god mat i tillegg til kick-ass-styrkeøkter. 

Ønsker du hjelp innen kosthold og trening fra meg, så er du hjertelig velkommen til å lese mer HER

3 kommentarer til “Proteinrik Japp og ny online coach

 1. Kristine

  «Tina»: Jeg synes det er synd at det finnes mennesker som deg, som kun er opptatt av å grave frem fortid og negative ting. Hva med å gratulere meg med ny jobb i stedet?
  Nei, jeg støtter selvfølgelig ikke det, og hadde du fulgt meg lenge så hadde du visst det. Denne 7 år gamle saken har ingenting med meg å gjøre, og det har ingenting med dette firmaet eller online coaching å gjøre. At du mener folk ikke kan gjøre opp for seg, ta straffen sin og få en annen sjanse, får være ditt valg her i livet. Spør du om vandelsattest før du inngår avtaler, samarbeid eller vennskap? Jeg setter ikke meg selv så høyt at jeg dømmer andre for hva de har gjort tidligere i livet sitt, jeg er opptatt av å nå ut til og hjelpe folk med en sunnere livsstil – hverken mer eller mindre.
  Send meg heller en mail, så kan vi diskutere denne saken du er så opptatt av 🙂

 2. May Linn

  Gratulerer så masse, endelig offisiellt!!! StrongBody er mega heldige å ha fått deg med på laget 🙂 Håper du fortsetter med bloggen også 🙂

  Klem <3

 3. Kristine

  May Linn: Tusen takk!!! Hurra! Det var snilt av deg 🙂
  Jeg fortsetter med bloggen, don´t you worry 😀 ♥ Klem til deg

Det er stengt for kommentarer.