Egg- og tunfisksalat

Hei og hopp!

I dag har jeg et sunt og godt lunsjtips til dere!

Tips: Kok flere egg i slengen, de holder seg fint opptil en uke og er supre å spise/ha med seg på farten.

Oppskrift: (1 porsjon)
1 boks tunfisk
1 egg
en neve salatmiks
en skive rødløk
40 g fullkornspastaskruer
2 ts pesto
1 ss pinjekjerner

Fremgangsmåte:
Kok pasta som anvist på pakken (ca 10 minutter). Legg ett egg oppi vannet etter halv tid, da blir den smilende med perfekt eggeplomme. Mens pastaen koker kan du legge salat i en bolle, finhakke rødløk, åpne tunfiskboksen, fordele over pesto og pinjekjerner. Deretter pastaen og egget i skiver.

Håper det smaker! 🙂

I dag har det blitt en 90 minutters tur ute, styrketreningen får vente til i morgen – gleder meg!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *