Kyllingspyd med peanøttdip

Heisann!

Vi grillet for første gang i år i går, og det var så deilig!
Det ble enkelt og greit koteletter og grillpølser, men her kommer et tips fra tidligere grilling;

Oppskrift:
4 kyllingfileter
4 grillspyd
6 ss soyasaus
1,5 ss fibersirup
1-2 ss sesamfrø
4 ss peanøttsmør
4 ss vann
en klype salt (om du bruker usaltet peanøttsmør)

♦ Ha soyasaus og sirup i en plastpose, legg filetene oppi og la de marinere i noen minutter.
♦ Lag en peanøttdip av peanøttsmør, vann og en klype salt.
♦ Bank kyllingfiletene litt flate og tre på hvert sitt spyd. Grill til gjennomstekt – ikke for lang tid da de fort kan bli tørre.

Med en deilig potetsalat og frisk salat til, er det bare å nyte!

Håper det smaker!

Jeg hadde en helt ok styrkeøkt i går, men sliter med betennelse i nakke og øvre rygg så nå tenker jeg at det blir treningsfri noen dager fremover.

Facepulls 8×3
Sidehev 8×3
Nedtrekk (eksentriske) 8×3

Rumenske markløft 8×3
Glute bridge + frogpumps 10×4
Benpress 8×3

Kjører heller litt hjemmetrening med strikk, samt tøy og bøy i helgen. Og ellers nyte påskeferie med guttene mine ♥

2 kommentarer til “Kyllingspyd med peanøttdip

  1. Helge

    Er inne på sidene dine og henter litt ideer om sunn mat. Legger også merke til treningsoppsettene dine. I den forbindelse lurer jeg på en ting, bytter du hele tiden øvelser eller kjører du ett «treningsopplegg» over flere uker??!! Kjører du splitt, upper/lower eller fullkropp. Hva er egentlig best??!! Trener stort sett 4 dager i uken.

  2. Kristine

    Helge: Hei! Hyggelig at du henter inspirasjon her!
    Jeg bytter litt på hver gang jeg trener, liker ikke å følge et fast program. Det blir som regel en slags 2-splitt i bakhodet da, rygg/biceps og ben + skuldre og gluteus.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *