Sukkerfri påske-smil

Hei!

I dag kjører vi en reprise på disse;

img_9565

Oppskrift: (12 stk)
150 g fibersirup
100 g vikingmelk
5 dråper stevia karamell
100 g sukkerfri sjokolade

Fremgangsmåte
Sett formen du skal bruke i fryseren. Ha fibersirup, vikingmelk og stevia i en kjele og kok på lav varme i ca 15 min eller til den begynner å tykne og bli litt seig. Sett kjølig.
Smelt sukkerfri sjokolade i mikro – pass på så det ikke blir for varmt, ta den heller ut flere ganger og rør rundt.
Ta formen ut av fryseren, hell i smeltet sjokolade og smør ut i kantene. Legg en liten klatt med (avkjølet) karamell nedi og topp med litt smeltet sjokolade igjen. Sett i kjøleskap eller fryser og la stivne helt.

img_9556

Du vil få en del karamellfyll til overs med denne oppskriften, den kan du bruke over pannekaker, yoghurt, i kaker eller cookies. Du kan også lage ekstra mange smil-sjokolader og oppbevare i fryseren.

img_9575

Håper det smaker! 

Ellers har vi startet påskeferien, og med dette været er det helt fantastisk – spesielt fordi vi er ute av døra for å leke allerede kl 8, da er det fint med litt sol 😉

Litt praktiske ting som å kaste skrot, låne bøker på biblioteket, oppgradere utemøblene og kjøpe nye joggesko til storebror (som brått fikk store føtter) står på agendaen, samt klargjøre terrassen for litt grilling!

Håper dere nyter påsken!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *