Sunnere påskemarsipan

Heisann!

I dag har jeg marsipan til dere – det er jo så enkelt og godt å lage selv!

Vi skal ha vanlige påskeegg med godteri, men tenker at disse er fine som et sunnere alternativ innimellom.

IMG_0266

IMG_0295

Marsipan var noe av det første jeg lagde sunt i «gamle dager» da det bare var mandelmel og sukrin på markedet – det er faktisk 12 år siden!

Oppskrift:
1 eggehvite
45 g mandelmel
30 g sukrin gold
4 dråper stevia
40 g sukkerfri sjokolade (til sjokoladetrekket)

Fremgangsmåte
Kna ingrediensene sammen, form til egg (eller pølser) og sett i fryseren.
Smelt sukkerfri sjokolade i mikro og dypp den kalde marsipanen i – pynt med valgfritt tilbehør.

IMG_0277IMG_0477IMG_0300

Håper det smaker! 🙂 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *