Hei!
Det var så mange av dere som spurte etter oppskrift da jeg la ut bilde av en sjokoladekake på instastory i går. Sannheten er at den var langt ifra sunn, og dessuten laget på slump, derfor får dere denne sunnere godbiten av meg;
Oppskrift:
2 egg
ca 1,5 dl melk
30 g sjokoladeprotein (kan erstattes med mer mel)
70 g havremel
1 ts bakepulver
2 ss kakaopulver
2 ss fibersirup
2 ss sukrin gold
Glasur
2 ss ferdigblandet kaffe
1 ss kakaopulver
1 ss smør
1 ss philadelphiaost
Sukrinmelis til riktig smak og konsistens
Pisk egg og sukrin gold til eggedosis. Tilsett deretter fibersirup og det tørre litt etter litt, deretter melk til du får en passe tykk røre. Hell i en liten, smurt form (ca 15 cm) og stek i ovnen på 175 grader i 25-30 min.
Pisk sammen glasuren og bre over kaken – pass på at den er helt avkjølt.
Da er det bare å hente en kopp kaffe, eventuelt et glass iskald melk – håper det smaker!
Over til dagens økt:
Knebøy i kabel 8×3
Good mornings i kabel 8×3
Utfall til siden 8×3
Liggende sidehev 8×3
Knebøy m/stang 8×3
Glute bridge 8×4
Lårcurl i slynge 8×3
+ 30 min rask gange på mølle
(Video ligger på instagram til de som er interessert –> @kriweb).
Fortsatt god onsdag!
Å så deilig! Kan man droppe kaffe fra glasuren om man ikke er så fan av kaffe?
Katrine: Ja, det kan du – erstatt det med melk e.l. 🙂
Skal man smelte smøret til glasuren før det piskes sammen?🤗
Anne-Marthe: Nei, bruk romtemperert smør 🙂