Heisann!
Det er søndag OG finvær – så deilig!
I dag har jeg en sunnere dessert til dere, med litt påskefeels som man sier på godt norsk;
Sjokolademousse med appelsin (2 porsjoner)
3 egg
100 g gresk yoghurt (eller vaniljekesam)
5 gelatinplater
2 ss kakaopulver
45 g sukrin gold
2 ss appelsinsaft (fra en fersk appelsin)
en klype salt
Skill eggeplommer og eggehviter i hver sin bolle. Legg gelatinplater til bløt i kaldt vann. Pisk eggeplommer sammen med gresk yoghurt, kakaopulver og sukrin gold.
Stivpisk eggehvitene med en klype salt til du kan snu bollen på hodet, vend de forsiktig inn i sjokoladeblandingen. Ta opp gelatinplatene, klem ut vannet og legg i en liten kjele sammen med 2 ss appelsinsaft. Smelt til gelatinen er helt oppløst, pisk forsiktig inn i sjokolademoussen. Fordel i to former og sett kjølig 2-3 timer.
Håper det smaker!
I dag er siste mulighet for å bestille en kostholdsplan til kun 1500 kr (førpris 2500 kr) og/eller styrkeprogram til 500 kr her:
Og ellers – ha en deilig søndag ♥