Sjokolade med salt peanøttfyll og avsluttet samarbeid

Hei!

Søtt og salt – det er en så deilig kombinasjon! Laget på 2 minutter, og med kun 4 ingredienser!

Oppskrift: (8 stk)
40 g sukkerfri sjokolade
3-4 ss peanøttmel (eller peanøttsmør)
2 ss fibersirup + litt vann til riktig konsistens
en klype havsalt

Fremgangsmåte:
Rør sammen peanøttmel, fibersirup og litt vann til passe tjukk og kremet konsistens. Smak til med litt salt.
Smelt sjokolade i mikro/vannbad, ha litt sjokolade nederst og på sidene i formene, legg litt peanøttkaramell oppi, og dekk med mer smeltet sjokolade. Sett kjølig.

Håper det smaker!

Nå er det for øvrig slutt på linker til , for i morgen avsluttes samarbeidet vårt. Det har vart i hele 7 år, fine absolutt, og jeg har som dere vet hatt de som eksklusiv partner. Det har skjedd mye hos både dem og meg de siste par årene, og etter tilbakemeldinger fra dere i tillegg, så kjennes det veldig riktig å gå videre med andre muligheter innen treningsklær og kosttilskudd.

Nye merker, nye produkter, nye samarbeid! Livet består av endring 🙂 

Hvis dere har noen ønsker om hva dere vil se mer av (merker, dyrt/billig) så bare skriv til meg: kristine@kriweb.no

 

8 tanker om “Sjokolade med salt peanøttfyll og avsluttet samarbeid

  1. avatarKristin

    Hei! Du har så flott og givande blogg🙏🏼 Synstest det er utrulig kjekt at du velge å dele treningsprogram med oss 😋 er det mulig å sjå meir av Reebok frå di side? Anbefalinger til løpetights og styrketigts som faktisk ikkje er gjennomsiktig og kan kjennes bra ut på magen, på forhånd takk❤️

  2. avatarLinda ØSTENSEN

    Hei! Hvilken sukkerfri sjokolade bruker du? Og hvor får jeg tak i det?😊😊p.s jeg tåler ikke melk😉😉Har du forresten en oppskrift på hvordan lage sin egen sjokolade? Jeg tenker på lys sjokolade, ikke mørk. Når jeg prøvde sist hjemme med ekte kakao, kakaosmør, brunt sukker og rismel så ble den altfor mørk for meg😬😬har du noen gode ideer? Jeg vil jo helst ikkje bruke sukker heller…..

  3. avatarIne

    Ser deilig ut! Blir peanøttmassen så fast at den kan formes til kuler og dyppes i sjokolade, dersom man ikke har form?
    Er 86% sjoko innenfor?

  4. avatarKristine Innleggsforfatter

    Kristin: Hei! Tusen takk! 😀
    Det er notert, så skal jeg se hvordan det blir fremover ♥

  5. avatarKristine Innleggsforfatter

    Linda: Hei! Alle de sukkerfrie sjokoladene jeg bruker inneholder melk dessverre.. hva med kakaosmør, sukrinmelis/stevia/fibersirup clear og havremelk eller noe?

  6. avatarKristine Innleggsforfatter

    Ine: Ja, det kan du lett justere selv med den lille ekstra vannmengden 🙂 86% er definitivt innafor, nesten for mørkt for min gane – haha 😀

  7. avatarKristine Innleggsforfatter

    Konstanse: Det kjøper jeg som regel. Du kan bruke peanøttsmør også 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *