Sunne scones

Heisann!

Dere fikk vafler i går, så da kjører vi på deilige scones i dag! Helt perfekt med pålegg på, eller som tilbehør til suppe m.m;

Scones: (2 porsjoner)
150 g hvetemel
100 g havremel
½ ts salt
2-3 ts bakepulver
30 g romtemperert smør
1,2 – 1,5 dl (havre)melk
2 ts valmuefrø (som topping)

Kna alt sammen, men ikke for mye – de blir saftigst om du ikke knar lenge. Form til et stor rundt brød, strø over valmuefrø og sett et kryss med en kniv i midten Stek på 200 grader i 15-20 min.

Det som er så fint med scones er at du slipper gjær, heving og mye tid. Det er fort gjort, og ikke minst så metter det godt!

Håper det smaker!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *