1 måned

Det er 1 måned siden du gikk bort.. og jeg som hadde håpet at det skulle bli bittelitt bedre eller lettere, men det er for kort tid siden. Klart det er det. Du var du, du var en av mine beste venner. 

Jeg savner deg. Jeg venter fortsatt på en melding, en sang eller et humoristisk, spydig svar på noe. Jeg vet at jeg gjorde det jeg kunne og fulgte deg helt til slutten, men jeg føler allikevel at det ikke var i nærheten av nok. 

Jeg får fortsette å ta en dag av gangen, jeg kan ikke gjøre annet. Finne et sted å arkivere alle følelsene som dukker opp. Livet er forferdelig når det gjelder dette, man skal liksom bare håpe at minnet og savnet etter noen man mister blir mindre og lengre unna. Skyve unna tanker, svelge bort klumpen i halsen.

Fokusere fremover når hodet bare vil tenke på det som har vært.

Det blir en pause i dag, jeg kommer sterkere tilbake i morgen ♥

6 kommentarer til “1 måned

 1. Sara

  Kjære Kristine,

  det er så gøy å følge med på treningen din om dagen! Og som alltid- maten er fantastisk.
  Jeg vet (heldigvis) ikke hvordan det er å miste en av sine beste venner, men jeg vet at sorg tar tid. Håper det blir lettere snart. Hvis ikke så er det greit det og. Inspirerer gjør du uansett <3

 2. Kristine

  Sara: Takk kjære deg ♥ Og takk for at du legger igjen så fine ord, det varmer å høre!

 3. Anja

  Å miste sin beste venn er svart og urettferdig og uforståelig. Men jeg vet at selv om savnet aldri blir borte, så blir sorgen fjernere. Lyset kommer sakte tilbake, og de gode minnene vil leve i hjertet hvor de er lett å ta fram ❤️

Det er stengt for kommentarer.