Kjøttboller og potetstaver

try this out Hei!

Det var en tung dag i går, og for så vidt natt, så i dag må jeg prøver å løfte blikket og se fremover.

Her får dere dagens middagstips;

http://ngatiranana.co.uk/?p=1 Oppskrift: (2-3 porsjoner)
400 g karbonadedeig
2 dl tomat- og gulrotsuppe (jeg hadde rester tilgjengelig)
2 ss tomatpuré
2 ts spisskummen
1 ts hvitløkpulver
salt og pepper etter smak
4 poteter
1-2 ss smør/olje
Grønt og fetaost som tilbehør

Skrell og skjær poteter i staver, legg på et bakepapir med smør/olje, salt og pepper over. Stek i ovnen på 220 grader i 20-22 min.
Form små kjøttboller av karbonadedeig, stek til de har fått stekeskorpe rundt hele. Ha i suppe, tomatpuré og krydder, la det småputre til gjennomstekt – ca 10-15 min.
Serveres med friske grønnsaker og fetaost.

Jeg skjønner at ikke alle har suppe-rester liggende (lag alltid masse suppe når du først er i gang), men du kan fint bruke en boks hakkede tomater, tomatpuré og ketchup også.

Håper det smaker!

Nå skal jeg utarbeide et par kostholdsplaner til noen fine kunder, deretter venter en styrkeøkt – det trenger jeg ♥

2 tanker om “Kjøttboller og potetstaver

  1. avatarLene

    Tusen takk for masse god inspirasjon 🙂 Jeg titter innom daglig, og gleder meg over nye retter og godsaker 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *