Dagens meny: Torsk med bacon og kremet mangosorbet

Heisann!

I dag har jeg en sunn og smakfull 2-retters til dere – superenkelt og ikke minst raskt å lage;

Middag:

Torsk med bacon og pannestekte poteter

IMG_0591

Oppskrift: (3-4 porsjoner)
500 g torsk (eller annen fisk)
1 frysepose med brokkoli og blomkål
6 baconskiver
6 middels store poteter
salt og pepper

♥ Legg torskefilet i en ildfast form med salt og pepper over, bak i ovnen på 160 grader i 20 min.

♥ Stek bacon sprøtt i en panne, deretter poteter i skiver i baconfettet – det setter en utrolig god smak.

♥ Kok brokkoli og blomkål i 2-3 minutter.

IMG_0599

Dessert:

Kremet mangosorbet

IMG_0863

Oppskrift: (2 porsjoner)
300 g fryst mango (fåes i ferdigposer)
25 g vaniljeprotein (30% rabatt!)
3 ss varmt vann

♥ Ha fryste mangoterninger i en bolle sammen med vaniljeprotein og glovarmt vann – rør litt før du bruker stavmikser og gjør det halvveis most.

♥ Bruk deretter en el-visp/kjøkkenmaskin og kjør det sammen til en luftig og kremet is.

IMG_0865

Håper det smaker! 🙂

4 kommentarer til “Dagens meny: Torsk med bacon og kremet mangosorbet

  1. Titti

    Mmm den mangosorbeten hørtes himmelsk ut. Kan man bytte proteinpulveret med noe, el. ville du bare droppet det?

  2. Kristine

    Titti: Uten proteinpulver vil den bli ganske syrlig og ikke kremete, men du kan kanskje bytte ut vann med melk og eventuelt smake til med noe søtning dersom den skulle bli for syrlig 🙂

  3. Astrid

    Hei! Ser det proteinpulveret du linker til finnes i mange smaker, hvilken synes du er best/hvilken bruker du mest? (Om du har prøvd flere). Er glad i både vanilje, sjokolade og kanel, men vil helst bare kjøpe én.
    Elsker forresten å følge deg på bloggen og insta! Stå på😎
    Klem

  4. Kristine

    Astrid: Hei! Jeg går god for både vanilje og kanelbolle – kanskje sistnevnte? Tror den ville ha funket fint i denne mangosorbeten også 🙂
    Tusen takk! ♥

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *