Tunge stunder og noe til morgendagen

Tiden nå er tung.
Tanker og minner som kverner om hverandre i hodet, hodet som aldri vil ta en pause. I tillegg har jeg en én febersyk og én med vannkopper hjemme, og det positive med det er at jeg må legge alt til side innimellom. Jeg må porsjonere ut sorgen og ikke la den ta helt overhånd, jeg er tross alt mamma oppi dette her også.

Det er mye «om bare».. Om jeg bare kunne se han igjen, om jeg bare kunne sende han en internt vits og få servert en spydighet tilbake. Om jeg bare var flinkere til å møte han før dette skjedde. Om noen bare sendte han til MR for lenge siden, om noen bare fikset det.. om han bare ikke ble syk, om han bare ikke døde. Om jeg bare fikk gi han en klem til. 

Takk for den enorme støtten og tilbakemeldingene, det er mange av dere som også har mistet noen nære og det merkes. Livet er fint, men samtidig så brutalt. 
Denne klumpen i brystet har tatt godt tak, men jeg innser at det vil ta tid og at jeg ikke kan gjøre annet enn å la tiden gå.

Jeg prøver å fokusere på mat her inne – det er det som er mest interessant for dere, men jeg kan ikke love at det ikke vil dukke opp noe i tiden fremover. Noen dager vil være bedre enn andre, noen dager vil jeg holde meg unna, mens andre dager har jeg kanskje noe å dele.

I dag vil jeg dele disse med dere – proteinrike müslibarer som passer ute på tur, etter en treningsøkt, eller til morsdagen i morgen;

Müslibarer (6 store stk)
100 g havregryn
20 g kokosflak
40 g valnøtter (eller andre nøtter)
60 g tørket frukt og bær (jeg har gojibær, rosiner og tranebær)
40 g solsikkefrø
10 g linfrø
40 g puffet havre
50 g fibersirup
120 g peanøttsmør
2 ss appelsinsaft
en klype salt (om du ikke bruker salte nøtter eller peanøttsmør)
40 g sukkerfri sjokolade (valgfritt)

Ha alt i en bolle og rør sammen. Klem utover i en form med bakepapir nedi, sett kjølig et par timer og skjær opp i passende barer. Smelt sjokolade og dryss over, eventuelt dypp halvparten av barene oppi.


Fortsatt god helg ♥

4 kommentarer til “Tunge stunder og noe til morgendagen

 1. Miss.T

  Takk for at du deler, det kan ikke ha vært lett. Og selvfølgelig skal her være plass til at ikke alt er positivt, for slik er livet jo. Sender deg varme tanker i en ualmindelig vanskelig tid.

 2. Sara

  Setter sånn pris på at du deler. Dette er noe som angår oss alle. Selv om det ikke er alle som står oppi det nå, så er det noe vi alle dessverre får erfare. Død, urettferdighet og håpløshet er de vanskeligste temaene som finnes.

  Takk for at du inspirerer i gode og dårlige tider. Kondolerer igjen 💖

 3. Kristine

  Sara: Du har helt rett, og det påvirker oss alle før eller siden. Tusen takk for fine meldinger, du er god ♥

Det er stengt for kommentarer.