Kyllinggryte og ryggøkt

I dag er det vel det man kan kalle friskt ute!

Og siden været er litt småkaldt, tenkte jeg at det kunne passe med en varmende kyllinggryte;

Den er veldig enkel å lage, gjort på 20 minutter – maks!

IMG_4272

Oppskrift: (3-4 porsjoner)
600 g kylling
1 frossenpose lapskausblanding
1/2 stor søtpotet
2 fryste spinatputer
1 boks hakkede tomater
1-2 dl vann
1 ss tomatpuré
1 ss spisskummen, 2 ts paprikapulver, 1 ts oregano, salt og pepper

Slik gjør du:
Skjær kylling i mindre biter og stek i en panne til gjennomstekt, gjerne i litt smør eller vann slik at den ikke blir svidd.
Tilsett hakkede tomater, tomatpuré og krydder, deretter skrellet søtpotet i terninger, lapskausblanding og spinatputer. Hell over litt vann og la det småputre i 10 min, etterfyll vann ved behov.

IMG_4267

Serveres gjerne med et knekkebrød, flatbrød eller rundstykke til.

Håper det smaker!

Ellers har jeg meldt meg inn igjen på et treningssenter, så får jeg se om det har hjulpet på motivasjonen å ta en lang pause. Det hjelper nok også at jeg ikke er midt i exu/IVF/graviditet også, det ble hormonelt i 2016/2017 gitt.

Over til dagens hjemmeøkt!

Oppvarming med strikk: ulike øvelser for hele kroppen
Stående stangroing
Skulderpress
Overhead hantelpress (for triceps)
Markløft
Diagonale hev på alle 4 (annenhver arm og ben)
Glute bridge m/frog pumps

Spør om dere lurer på noe, jeg skal bli flinkere til å ta bilder/video av øktene innimellom.

Jeg har likt godt å trene hjemme, og fått mange fine økter, men det skal bli fint å variere litt også tenker jeg. Komme seg litt ut av huset innimellom – ikke minst!

Håper dere får en fin dag ♥

2 kommentarer til “Kyllinggryte og ryggøkt

 1. Sara

  Hei Kristine,
  Jeg er veldig nysgjerrig på hvordan splitt du kjører nå som du melder deg inn på treningsstudioet etter en lang pause.. Begynner du med fullkroppsøkter? Eller kjører du rett på 2-/3-splitt? Jeg blir veldig glad hvis du vil skrive litt om tankene du har rundt dette 😊

  Håper du får en fin dag!

 2. Kristine

  Sara: Hei! Godt spørsmål! Jeg har aldri «delt» opp kroppen i mer enn 2, så det blir mest antagelig en 2-splitt. Det er det jeg har kjørt her hjemme, og på de travleste ukene hvor jeg kanskje bare får til 2 økter, blir det fullkroppsøkt en av de. Jeg kan godt skrive litt mer om treningen, og hvilke 2-splitt jeg kjører fremover – for det kommer jeg nok til å variere litt på.
  Ha en fin dag du også! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *