Lørdags(wraps)pizza

Hei!

Hvem liker wraps? Hvem liker pizza?

Prøv begge deler samtidig da vel;

IMG_3768

Oppskrift: (3 porsjoner)
6 wraps
600 g karbonadedeig
5 ss ketchup u/sukker eller tomatpuré
4 ss vann
2 ss spisskummen, 1 ts paprikapulver, 1 ts oregano, salt og pepper
2 skiver rødløk i mindre biter
2 skiver paprika i mindre biter
et par never revet gulost

Slik gjør du:
Stek karbonadedeig med krydder, ketchup/tomatpuré og vann. Fordel fyllet på wrapsene (ha mer ketchup eller tomatpuré på om du vil), strø rødløk, paprika og gulost over. Stek i ovnen på 220 grader i 12-15 min. velger akkurat det fyllet du ønsker selv, det er fordelen med å lage slike pizzaer.

IMG_3765

Kantene blir sprø og midten saftig og myk – jeg digger det!

IMG_3780

Jeg har brukt bfree-wraps med chiafrø, men bruk de wrapsene du ønsker selv.

Vi har som regel salat ved siden av også – håper det smaker! 🙂 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *