Hjemmelaget granola til frokost

reklamelenke

Hei!

I dag får dere en god og supersunn oppskrift på hjemmelaget granola som kan strøs over både yoghurt, smoothie og grøt;

Oppskrift: (4 porsjoner)
60 g havregryn
40 g valnøtter
40 g hasselnøtter
25 g gresskarfrø
25 g solsikkekjerner
25 g chiafrø
25 g sesamfrø
1 ss smør
2 ss fibersirup gold
1/2 ts kanel
en klype salt

Fremgangsmåte:
Hakk valnøtter og hasselnøtter i mindre biter og bland sammen med de andre tørrvarene. Ha i en stekepanne sammen med smør og fibersirup, stek på middels varme til alt er vendt inn i smør og sirup og har fått en gyllen farge. Dette tar cirka 3–4 minutter. Avkjøl på et bakepapir, og oppbevar i en krukke.

Supert å lage mye når du først er i gang, så har du til mange frokoster og mellommåltider fremover!

Håper det smaker! 

2 kommentarer til “Hjemmelaget granola til frokost

  1. Marte

    Takk for dette innlegget, det ble en påminner om hvor enkelt det egentlig er å gjøre frokosten bare bittelitt bedre! Lagde dette mye før men har plutselig stoppet med det. Skal definitivt lage mer nå =)
    Syntes forresten at pistasjnøtter og mandler i kombinasjon blir utrolig godt! Pluss at jeg ofte bruker hirse og linfrø også, ettersom det gjør utrolig godt for lin ellers litt kjipe mage.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *