Lompepizza med kylling

I dag har jeg denne lette og digge middagen til dere!

Lomper er helt supert om du liker tynn pizzabunn, og det er enkelt for alle i familien å ha på akkurat det fyllet de måtte ønske.

Minipizzaer med kylling

IMG_3039

Oppskrift: (1 porsjon)
3 lomper
3 ts philadelphiaost (m/grillet paprika)
200 g kyllingkjøttdeig
salt, pepper, paprikapulver
1/2 paprika
en neve revet gulost
Salat som tilbehør

Slik gjør du:
Stek kyllingkjøttdeig med krydder. Legg lomper på et bakepapir, smør med philadelphiaost og legg på kyllingkjøttdeig, ost og paprika. Bak i ovnen på 180 grader i 10-12 minutter

IMG_3045

IMG_3034

Kjapt, enkelt og digg – en av mine favoritter. Du kan også brette de i to etter steketid og spise dem i hånda om du vil.

Og du? Lag en hvitløksdressing til da vel!

IMG_1478

Av mager kesam, presset hvitløksfedd, en skvis sitron og en klype sukrinmelis.

Håper det smaker!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *