Hei dere!
Kan jeg friste med proteinrik pizza på en fredag?
Dere har nok sett denne før, men den er så god!
Liten pizza for 2 stk:
Pizzabunn:
100 g havremel
100 g sammalt speltmel (eller annen tørrvare)
1 dl vann
3 ss smeltet smør (eller olje)
½ ts salt
½ most hvitløksfedd
Topping:
2 ts tomatpuré
1 ts ketchup u/sukker
4 ts grønn pesto
to never revet gulost
en liten neve cashewnøtter
¼ rødløk
Slik gjør du:
Elt alle ingrediensene til bunnen sammen til en deig og jobb den utover til en tynn runding på et bakepapir – så tynn du får den uten at den revner, jo tynnere dess sprøere bunn.
Smør først tomatpuré og ketchup over bunnen, deretter pesto. Riv gulost og fordel jevnt over. Skjær rødløk i tynne strimler og legg over pizzaen, topp med cashewnøtter. Bak i ovnen på 210 grader i 14-16 minutter.
Vel bekomme!
Nå skal jeg og minstemann til legen, det blir litt for mye litt for lenge noen ganger stakkar.. feber og ørevondt er noe herk.
Håper dere holder dere friske!
Denne er kjempegod! Er blitt fast innslag her i heimen 😄 God bedring til minstemann!
Åhh, her har vi hatt omgangsyge hele uka, hater det.
Endelig kan gutta holde på brød med rekeost.
God bedring og god helg 🙂
Anja: Så hyggelig å høre! Takk, han er pjusk stakkar ♥
Christina: Æsj, det hadde vi 2 omganger rett før jul – skikkelig hat! Godt å høre, fortsatt god bedring til dere også ♥
Denne ble god! Slo til med oliven i tillegg, gjorde seg godt =) men, er denne så proteinrik da egentlig? (trenger ikke v ære det for min del, tenkte bare på overskrifta på innlegget) Sett bort i fra osten er det ikke særlig mange protienkilder her liksom… Og ost har jo så og si alle andre pizza varianter også.
Marte: Så bra! Jeg liker ikke oliven, ellers skulle jeg ha testet det 😉
Joda, både havremel og cashewnøtter er proteinrikt 🙂