Kanelboller med 8 gram protein i hver!

inneholder reklamelenker

I tillegg til å være proteinrike, er de både saftige, sukkerfrie og veldig gode!

http://physio4me.co.uk/weight-machine-hamstring-curl/ Hvordan får jeg saftig bakst uten sukker?
Ulempen med sukrinproduktene er nemlig at de ofte tørker ut bakst og kaker, så her har jeg valgt andre søtningsmetoder – og heller brukt sukrin gold og sukrinmelis kun i kanelfyllet og glasuren.

moved here Oppskrift: (15 stk)
2,5 dl melk
40 g smør
40 g mager kesam
3 ss fibersirup
4 dråper stevia
450 g speltmel (ca-mengde)
50 g vaniljeprotein (på salg!) 
½ pose tørrgjær
1 ts kanel
2 ts kardemomme
en klype salt
Egg (til pensling)

Fyll:
2 ss philadelphiaost
1 ss smør
2 ts kanel
2 ss sukrin gold
2 ss fibersirup gold

Slik gjør du:
Varm opp smør og melk til fingertemperatur. Ha alle tørrvarene i en bolle, tilsett melkeblandingen og elt godt og lenge (gjerne i maskin). Ha oppi kesam, stevia og fibersirup, tilsett mer mel dersom det blir for vått/klissete. Hev på et lunt/varmt sted i 50 minutter.
Rull ut en stor rektangel og smør på fyll. Rull sammen, skjær i biter og legg i en form eller på en rist. Etterhev i 40 minutter. Pensle kanelbollene med et egg og stek i ovnen på 210 grader i 12-14 min.

Vaniljeprotein er ikke nødvendig, men tilfører i tillegg til proteiner en deilig sødme, så dropper du dette bør du smake deg frem med noe annet.

Digg!

Håper det smaker! ♥

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *