inneholder reklamelenker
En av mine favorittdesserter, i hvert fall i jula, er riskrem. Jeg elsker meieriprodukter og grøt, så det blir liksom ikke bedre for min del.
Jeg vil gjerne dele verdens enkleste måte å lage denne på, i tillegg til bittelitt sunnere. Det er så og si det samme, bare at jeg bruker byggryn i stedet for ris og søtning i kremen.
Bildene er fra i fjor, derav datoene 😉
Byggryn bruker jeg rett og slett fordi jeg synes det smaker bedre, og i all kremen kjenner man ikke forskjell om man bruker sukker eller søtning uansett.
Oppskrift: (3-4 porsjoner)
1 pakke byggrynsgrøt
2 dl fløte
1-2 ss sukrinmelis
4 dråper stevia
Jordbærsaus
200 g fryste jordbær
2 ss sukrin gold
2 ss vann
Pisk fløte til en luftig krem, tilsett sukrinmelis og stevia mot slutten. Vend inn kremen i byggrynsgrøten.
Ha fryste jordbær, sukrin gold og vann i en kjele, la det småputre et par minutter, mos deretter med en stavmikser. Avkjøl og hell over byggrynskremen før servering.
Håper det smaker!
Ellers vil jeg dele den lille teksten jeg delte på instagram tidligere i dag;
Godt nytt år fine folk ♥
Du er så flink til å sette ord på tanker og følelser, kjenner meg igjen i så mye av det du skriver. Jeg er ikke så flink til å legge igjen kommentarer, men jeg er innom daglig for oppdateringer, jeg liker bloggen din kjempegodt! Gleder meg til å følge deg videre i 2019 <3 Godt nyttår!
Anja: Tusen takk for at du legger igjen en kommentar i ny og ne, de betyr veldig mye 🙂 ♥ Gleder meg til å fortsette med enda mer giv og jobb i 2019! Godt nytt år fine deg!