Kalkun med waldorfsalat og søtpotet

Hei!

Kalkun hører ofte jul og nyttårsaften til, og er for mange et smakfullt alternativ fra den litt tyngre julematen.

Her får dere min hverdagsvariant;

img_7403

Oppskrift: (3 porsjoner)
750 g kalkun
1 stor søtpotet
1-2 ss smør
salt og pepper
300 g gresk yoghurt
8 druer
1/2 grønt eple
1 ts søtsterk sennep
30 g valnøtter

Fremgangsmåte:
Kjøp gjerne en kalkun i ferdigpose, eller bruk en stekepose selv, og stek kalkunen på 220 grader i cirka 40 minutter.
Skrell en søtpotet og skjær i tynne skiver, stek i en smurt panne på middels varme til de er myke, eventuelt i ovnen. Tilsett salt og pepper etter smak.
Skjær druer, eple i mindre biter og hakk valnøtter. Rør dette inn sammen med gresk yoghurt. Smak til med litt søtsterk sennep.

img_7409

Håper det smaker!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *