Lun pastasalat med varmrøkt laks

inneholder reklamelenke

Hei!

I dag har jeg en deilig middag til dere!

Oppskrift: (2-3 porsjoner)
160 g pastaskruer
200 g varmrøkt laks
3-4 ss (frosne) erter
4 ss kesam original (eller rømme)
2 ss ristede pinjekjerner
en skive rødløk
salt og pepper
fersk dill
en neve salatmiks

Slik gjør du:
Kok pastaskruer som anvist på pakken, ha i erter når det er et par minutter igjen. Rør inn kesam/rømme og varmrøkt laks revet i mindre biter. Legg salatmiks på en tallerken og fordel pastablandingen over. Strø over hakket rødløk, pinjekjerner stekt raskt i en tørr panne og fersk dill. Smak til med salt og pepper.

Håper det smaker!

Nå er det faktisk 5 uker siden vannlekkasjen hjemme, og jeg er så spent på hvordan det blir! Jeg maser mye om det, men det er liksom det eneste positive med en slik situasjon, at man kan pusse opp litt ekstra. Det har vært mye venting og tørking, så selve jobben har kun vart i 3-4 dager, men jeg håper de blir ferdige om en drøy uke. Hvis ikke, klarer vi noen dager til på «hytta» 😀

Det var noen som spurte om jeg kunne oppdatere linkene i siden min om Sunn Baking – nå er det altså gjort!

+ dagens julekalender luke 6 er 40% på tightser!

Ha en super torsdag! ♥

2 kommentarer til “Lun pastasalat med varmrøkt laks

  1. Elise

    Uff, vannlekkasje unner jeg ikke min værste fiende engang, etter å ha hatt det selv 2 år på rad! Å tilbringe over 2 måneder hos svigers hvert år er hyggelig, men anbefales ikke😆😂 Håper dere får raskere orden på fiksingen/oppussingen enn oss! Takk for supert tips til middag/lunsj! Denne skal testes ut en av de neste dagene😄

  2. Kristine

    Elise: Åh, stakkars deg 🙁 Haha, det skjønner jeg. Best å bo i eget hus si!
    Takk for det ♥

Det er stengt for kommentarer.