Deilig brokkolisalat med eple og valnøtter

Hei og god mandag!

Vi starter en ny og kald (!!) uke med kjøttfri middag som vanlig;

Oppskrift: (2 porsjoner)
1 brokkoli
100 g gresk yoghurt
100 g valnøtter
3-4 ss fetaost (gjerne marinert i chili)
1/2 eple
en skive rødløk
salt og pepper

Brekk brokkoli opp i mindre biter og kok i maks 2 minutter, rør inn gresk yoghurt. Strø over rødløk i mindre strimler, hakkede valnøtter, eple i terninger og fetaost.

Superkjapt, sunt og godt – håper det smaker!

Ellers må jeg beklage at det blir litt dårlige oppdateringer her nå og fremover, men det er på grunn av vannlekkasjen vi har hatt hjemme – halve huset er en byggeplass og uten gulv. Denne uka skal jeg prøve å både pakke inn adventskalender, lage/fikse julegaver, jobbe, gjøre regnskap og ikke minst – pakke alt vi eier og har i stua ned i pappesker. Samtidig som en liten kar løper rundt og skal «hjelpe» til ♥

Så – god tid på kjøkkenet og til foto er altså ikke noe jeg har for tiden 🙂 Men, jeg prøver så godt jeg kan og stikker innom når jeg har noe godt å dele!

Fortsatt fin dag til dere ♥

2 kommentarer til “Deilig brokkolisalat med eple og valnøtter

Det er stengt for kommentarer.