Fiskeboller i hvit saus

inneholder reklamelenker

Ah – dette dere! Dette er barndomsminner!

Jeg lager som regel det meste av maten fra bunnen av, men jeg synes faktisk hermetiserte fiskeboller er godt og lurt i en travel hverdag.

Oppskrift: (3-4 porsjoner)
1 boks (800g) fiskeboller
3 gulrøtter
1/2 eple
8 poteter

Saus:
Fiskekraften i boksen
2-3 dl melk
ca 3 ss speltmel
1 ts smør
en klype salt

Skrell og kok poteter til møre. Riv gulrøtter og eple på et rivjern. Ha smør og mel i en kjele, sett på varmen og pisk sammen, tilsett fiskekraft og melk til du får en passe tykk saus. Smak til med salt, skru ned varmen og legg i fiskebollene så de blir varme.

Det kom også et dryss karri over før jeg spiste – flere som er enig i at det er et must?

Ellers er det fortsatt Black Week hos med mange knallgode tilbud – absolutt verdt å ta en titt.

Bare se her:


HER

og


HER

Har du plass, så anbefaler jeg virkelig en sånn over her stående. Jeg har tilbakelagt så utrolig mange mil på min mølle, helt supert når man ikke kan eller vil gå ut eller dra til et gym.

God tirsdag folkens!

2 kommentarer til “Fiskeboller i hvit saus

  1. Christina

    Hvordan er smaken på de fiskeboller?
    I kveld fik jeg ham storebror til og spise potet sovs og en halv fiskekake, jeg fik hakeslipp , en halv fiskekake. Lenge siden sist det. Vet ikke om det hjelp jeg hadde kjøpt en ny tallerken til dem, lillebror liker bare ikke potet, hverken mos eller som vanlig

  2. Kristine

    Christina: De har en mild fiskesmak, veldig gode synes i hvert fall jeg. Så bra med en halv fiskekake! Jeg husker godt hvor hakeslepp jeg fikk da storebror her spiste sushi (!). Liker han pommes frites da? Eller potetstaver i ovnen blir vel mer riktig 🙂 Det går ned her i hvert fall!

Det er stengt for kommentarer.