Hold varmen med proteinrik cappuccino

reklame Farmers Coffee

Hei!

Ah, i dag var det litt kaldere – deilig synes jeg! Da er det på tide med en ny og herlig oppskrift med kvalitetskaffe fra Farmers Coffee. Kvalitetskaffen med den gode, fyldige smaken ♥

Jeg elsker for øvrig disse innleggene der jeg kan eksperimentere med en og samme vare, denne gangen kaffe, håper dere gjør det også!

Alt det gode man kan lage med kaffe, og hittil har jeg laget både energikuler og kanelkake.

Denne gangen blir det noe litt mer tradisjonelt i form av drikke, nærmere bestemt cappuccino!

Oppskrift: (2 porsjoner)
2 dl sterk kaffe fra Farmers Coffee
2 dl melk
2 ts vaniljeprotein (valgfritt)
et dryss kanel

Lag sterkere kaffe enn vanlig og hell oppi en kopp. Ha melk i en kasserolle, varm opp og pisk godt sammen med vaniljeprotein med en ballongvisp til du får et fint melkeskum. Hell over kaffen og topp med et dryss kanel.

Helt til slutt et par funfacts om kaffe;

♦ Du drikker i realiteten krystaller. I kaffe er det koffein og koffein er krystaller, om lag 0,04 millimeter store. Så når du føler deg kvikkere etter en kopp kaffe, er det takket være bitte små krystaller.

♦ Kaffe er en av de aller største handelsvarene i verden. Vi importerte hele 40.000 tonn av den edle drikken i fjor.

Nyt! ♥

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *