Varm og tørr på bena


reklame ECCO

Hei!

Jeg har hatt de samme høst-/vinterstøvlene i 6 år, de har virkelig vært favorittene, men nå var det kanskje på tide med noen nye?

Det kunne derfor ikke ha passet bedre å takke ja til disse nydelige støvlene fra ECCO – som i tillegg er helt min stil. Uten at jeg egentlig har en spesiell stil når jeg tenker meg om, men det er tre ting jeg ser etter i vinterstøvler:

♥ de skal være sporty og fine å se på 
♥ de skal være enkle å ta på, ikke for trange eller høyt opp på leggen

♥ de skal være vannavvisende og varme

Så, da kunne jeg krysse av alle punktene på listen og gleder meg til kalde høst- og vinterdager fremover – jeg har brukt de masse allerede.

Jeg har gjort det jeg stort sett pleier å gjøre i mitt travle og herlige, uglamorøse liv, nemlig gå til og fra barnehagen, butikken, samt vært på turer ute i skogen.

ECCO-støvlene er superkomfortable å ha på, har varmende fôr av lammeskinn og ull, og de er vannavvisende takket være HYDROMAX®-teknologi. Yttersålen i gummi gir et slitesterkt og solid grep, så da skal jeg også klare å holde meg på bena i vinter.

Men hvor kan de kjøpes? Du finner de på nett, på siden kan du også finne din nærmeste butikk.

Da er jeg sikret tørre og varme føtter i kvalitetsstøvler en lang stund fremover, du skal ikke se bort ifra at det blir 6 år til neste bytte 😉 Håper du unner deg det samme!

6 kommentarer til “Varm og tørr på bena

  1. Kristine

    Laila: Du kan bestille på nettet hvis du følger linken! Ellers vet jeg at blant andre Eurosko selger Ecco-sko og støvler 🙂

  2. Veronica

    Hei. Synes de som jeg trykker på er mørkere i fargen å ikke like lyse som de du har på bildet? Ser de bare mørkere ut på bildet eller?

  3. Kristine

    Veronica: Hei! Tja, jeg synes faktisk de var ørlite grann mørkere på produktbildet enn i virkeligheten. Jeg synes de har en lysere fransk grå-farge i virkeligheten. Hvis du har en Eurosko i nærheten av deg, er det kanskje verdt å ta turen innom og prøve de 🙂

Det er stengt for kommentarer.