Skremmende saftig og sunn sjokoladekake på 1 minutt!

inneholder reklame

Hei!

Da var det onsdag allerede! Og Halloween da selvfølgelig, tradisjonen man bare blir dratt med på. Det har kommet for å bli, så da skal ikke jeg være noe grinch altså – selv om jeg håper tradisjonen med julebukker kommer tilbake en vakker gang.

Jeg har tidligere kommet med spøkelsesbananer og litt av hvert, men i dag blir det denne;

En saftig proteinkake-i-kopp laget på under 2 minutter – perfekt!

Proteinkake-i-kopp: (1 porsjon)
1 egg
30 g (havre)melk
40 g peanøttsmør
20 g sjokoladeprotein
20 g havremel
20 g kakaopulver
20 g sukrin gold
1 ts bakepulver
en klype salt
en rad mørk sjokolade (valgfritt)

Rør alt sammen, hell i en kopp og inn i mikro 1 – 1,5 minutt. Tiden vil variere litt, så sjekk heller én gang for mye når sekundene tikker ned mot slutten. Det er alltid bedre å ta den ut for tidlig, det verste som kan skje er en flytende kjerne – nam!


Håper det smaker!

Og speaking of Halloween, så får dere et skummelt bra tilbud av meg;

Det er også inkludert salgsvarer. Her er det MYE å spare på både vintermotivasjon og julegaver!

JA TAKK

Og hæppi Halloween!

2 kommentarer til “Skremmende saftig og sunn sjokoladekake på 1 minutt!

  1. martine

    Hei! lurer på at når du skriver »sunne » ting som boller osv, fordi du bruker blant annet mel og sukrin gold, + og diverse? er det slik at sukrin ikke inneholder kalorier, eller hvordan fungerer det?

  2. Kristine

    Martine: Hei! Sukrin inneholder ikke kalorier eller er skadelig for kropp og tenner slik sukker er. Det i tillegg til at jeg bruker proteinrike ingredienser som for eksempel havre og nøtter er med på å gjøre det sunt 🙂

Det er stengt for kommentarer.