Hvordan gjøre middagen ekstra proteinrik?

Hei!

I går hadde vi kjøttdeig og spaghetti til middag, en gjenganger og favoritt i manges hjem.

Ingenting galt med denne middagen, men hvordan kan man gjøre det enda litt sunnere og mer proteinrikt om man ønsker?

Svaret er bønner! I både kjøttsaus og pasta.

Opskrift: (3-4 porsjoner)
400 g karbonadedeig
1 boks bønnemiks (kidneybønner og store hvite bønner)
1 boks hakkede tomater
2 ss tomatpuré
1 ts spisskummen, 1/2 ts hvitløkpulver, en klype kanel, salt og pepper
75 g bønne-pastaskruer
75 g spaghetti
3-4 ss finrevet parmesanost

Stek karbonadedeig med bønner, hakkede tomater, tomatpuré og krydder. Kok pasta som anvist på pakken, og strø finrevet parmesan over før servering.

Dette falt i smak hos både stor og liten, og minste mini synes det var ekstra gøy å spise (les: svelge) spaghetti uten å tygge først.

Håper det smaker!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *